lørdag 7. mai 2011

--Vær glad for det du har---

Jeg fikk apsolut ikke til å sove i hele tatt i natt, noe som er typisk visst jeg holder på med dataen for lenge. Så i dag MÅ jeg klare og legge fra meg datamaskinen i noe lunde ok tid. Meg og Sara tok oss en rask tur ned på butikken, pantet tomflasker og kjøpte noe lørdagssnop. 
Jeg så de fine motivene til å fotografere men kamera lå jo selfølgelig igjen hjemme, noe som er typisk for meg finner perfekte motiver når jeg ikke har kamera med meg  at jeg ikke lærer er jo helt utroligt :P

Nå har jeg sendt inn mail ang læreplassen hvor jeg takker ja til tilbudet, så i August starter jeg på noe fornuftig og får en utdannelse samt penger etter hvert.. og leve på 9000,- ca. i mnd er ikke lett, Sosialen betaler heldigvis strømmen samt busskort for meg :) Men dere har ingen anelse hvor deilig det blir og komme seg bort fra alt så heter sosialen og Nav, endelig skal jeg klare meg selv.. (Nesten i hvertfall he he)
Jeg kjeder meg noe helt ekstremt i dag, været er ikke helt på min side og det føles som klokka er 19.00 når den bare er 11.30 og så er det jo lørdag bare 1 mer fri dag og det er tilbake til en hverdag med ingen avslapning -.- Jaja jeg skal være glad jeg har en hverdag som fungerer..


---Vær glad for det du har, ikke sørg over noe du ikke har---

Jeg har forresten spillt ferdig spillet jeg har holdt på med en stund nå, Starcraft.. Må bare si jeg ble positivt overrasket.. Når jeg først så spillet tenkte jeg at det så ut som spillet Halo visst dere vet hva det er men det var det apsolut ikke. Visst dere har vært bort i Age of empires, er likheten stor forskjellen er nok at Starcraft går utpå romvesen og romskip etc. Mens Age of Empires er lakt mere til fortiden mange, mange år siden. Command and Conquer, red alert har også likhetstrekk med Starcraft. Så visst dere liker spill i denne sjangeren kommer dere til å like Starcraft... Jeg ble ferdig med campaignen i går kveld, har spillt hele tiden på den enkleste vanskelighetsgraden, men lurer på om jeg skal spille igjennom det igjen med høyere vanskelighetsgrad bare for å prøve det. Online versjonen var helt grei, men syntes det var vanskelig da jeg tapte gjentatte ganger. Jeg vet ikke om det ble brukt koder osv som gjorde at de klarte og bygge fortere, jeg vet at de kodene funker i campain men har ikke prøvd online. Jeg la fra meg online versjonen og fant ut at jeg skulle fullføre hovedspillet for å øve meg litt mer, så nå er jeg nok en del bedre enn hva jeg var første gangen Spiller forresten dette på pc har ikke sett etter om de finnes på andre spillkonsoler. Men min erfaring er at slike spill ikke er noe spesielt og spille på andre steder foruten pc, da jeg har command and conquer på X-Box 360  :)

Absolutt ett spill som anbefales :)

1 kommentar: